luni, 7 martie 2011

Biscuiti cu ciocolata si portocala

Ingrediente:
250 g faina
50 g zahar
1 ou
130 g unt
1 plic praf de copt
1-2 zahar vanilat
coaja de la o portocala
100 g ciocolata neagra

Mod de preparare:


Intr-un castron se amesteca faina si praful de copt. Se pune si untul (eu l-am dat pe razatoarea mica:D), oul batut cu zaharul si zaharul vanilat. Se da coaja pe razatoare, se taie ciocolata bucati mici si se pun in compozitia anterioara. Se amesteca bine pana devine o coca (nici prea tare, nici prea moale).

Se pune in folie si se da la frigider 30 min.
Dupa ce se scoate se intinde o foaie de circa 5 mm si se fac biscuiti rotunzi sau diferite forme. Se lasa 10-15 min la cuptor(180º). (mie mi-au iesit 41 de biscuiti, dar am lasat foaia mai groasa:) )

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu