sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Prajitura cu struguri si mere

Ingrediente:

6 oua

12 linguri zahar

15 linguri faina

3 lingurite praf de copt

6 linguri ulei

150 ml apa minerala

zahar pudra

coaja de la o lamaie

esenta de vanilie

2-3 pliculete zahar vanilat

boabe de struguri negri (taiate in jumatati)

cubulete mici de mere (2-3 mere)

faina pt. struguri si mere


Mod de preparare:

Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Se adauga si zaharul. Pe urma se adauga galbenusurile. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste compozitia de oua amestecandu-se cu o lingura de lemn.

Se adauga uleiul si apoi apa (daca e prea lichida compozitia se mai adauga 2-3 linguri de faina).

Se toarna compozitia in tava de la aragaz. Se dau fructele prin faina si se adauga peste compozitie.

Se coace 30-35 de minute. La final se pudreaza cu zahar pudra.


Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu