6 oua
12 linguri zahar
15 linguri faina
3 lingurite praf de copt
6 linguri ulei
150 ml apa minerala
zahar pudra
coaja de la o lamaie
esenta de vanilie
2-3 pliculete zahar vanilat
boabe de struguri negri (taiate in jumatati)
cubulete mici de mere (2-3 mere)
faina pt. struguri si mere
Mod de preparare:
Se separa ouale. Se bat albusurile spuma. Se adauga si zaharul. Pe urma se adauga galbenusurile. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste compozitia de oua amestecandu-se cu o lingura de lemn.
Se adauga uleiul si apoi apa (daca e prea lichida compozitia se mai adauga 2-3 linguri de faina).
Se toarna compozitia in tava de la aragaz. Se dau fructele prin faina si se adauga peste compozitie.
Se coace 30-35 de minute. La final se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu